Wednesday, 10 June 2015

Pembungkus Hadiah

Batu.

kalau yang kecik tu orang baling kat kita dengan halaju cahaya confirm sakitkan?
apatah lagi sebesar boulder. sakit amat !
macam hidup. akan ada saat kita hitted by anything yang kita pass trough

paling aku tak lupa pernah sekali bertimpa-timpa jatuh
tak sempat nak nangis sakit yang pertama batu kelima da hempap
siap terbenam lagi aku
literally

tapi rupanya sedebuk Allah kasi hadiah. lepas nangis-2 semua tengok atm berkepuk duit masuk
ya Allah haaa nampak tak
lepas tu aku pegang prinsip makin berat Allah uji kita, makin besar hadiah Allah nak kasi
tu baru dunia , harap akhirat kita yang terbaik dengan belas kasih Allah amiin

macam pembalut hadiah. mana hadiah iphone kita balut dengan surat khabar kan?

n ingat dalam quran Allah pesan yang kita ni akan ditapis siapa yang paling baik amalan
ujian bukan tanda benci
tapi sayang dari Dia

Semoga kat dunia kita dapat kumpul bekalan yang banyak so that kat sana kita tak jadi orang rugi

#AllahLoveUs

No comments: